JOUW KIND OP HOCKEY?
SUPER GOED IDEE!

Voor kinderen onder 9 jaar gaat de hockeytraining lang niet alleen maar over hockey zelf.
Het is lekker buiten spelen! Het is snel, stoer en precies uitdagend genoeg. En het is vooral heel erg leuk. Plezier staat altijd voorop. En natuurlijk leren ze samen met hun (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes het spelletje steeds beter kennen. Laat je verrassen door hockey!

een club
in de buurt

vanaf 4
jaar oud

Veilig en goed
beschermd

wat heb
je nodig

goed voor de
ontwikkeling

iedereen
is welkom

spel en plezier
staan voorop

sporten in een
gezonde omgeving

Echte aandacht van vaste trainers

Wat kost
hockey

EEN CLUB IN DE BUURT

In Nederland zijn maar liefst 325 hockeyverenigingen. Alle clubs bieden gratis proeftrainingen aan. Wil je dat wij jou persoonlijk in contact brengen met een club in de buurt? Laat dan hier je contactgegevens achter!

 

 

IEDEREEN IS WELKOM

Bij hockey staat samen plezier maken centraal. Plezier in het spel, met teamgenoten, tegenstanders, scheidsrechters en fans. Dat kan alleen als we sportief en respectvol met elkaar omgaan. Daardoor voelt iedereen zich thuis op de hockeyclub. Samen maken we een veilige, inclusieve, open en respectvolle hockeycultuur waar iedereen zich welkom voelt en iedereen zichzelf kan zijn.

VANAF 4 JAAR

Hockey is er voor iedereen, dus ook voor jouw kind. Je kunt al gaan hockeyen vanaf 4 jaar.

SPEL EN PLEZIER STAAN VOOROP

Kinderen leren door te spelen. En als ze plezier hebben blijven ze langer sporten en groeien ze gezond op. Daarom is sportplezier het allerbelangrijkste bij de hockeytraining. We zorgen ervoor dat de oefeningen en de training goed zijn afgestemd op de vaardigheden en de leeftijd. Daardoor is alles uitdagend, maar wel haalbaar, en hebben ze plezier in de vooruitgang. Veel hockeyclubs bieden het Funkey concept; en lesprogramma voor de jongste jeugd dat is gericht op spelenderwijs goed leren bewegen.

Het hockeyavontuur start hier!

Bij de KNHB begrijpen we dat de eerste stappen in de wereld van hockey spannend kunnen zijn, zowel voor kinderen als ouders. Daarom zijn we verheugd om ons nieuwe initiatief te introduceren: Persoonlijke Hockey Startbegeleiding. Door middel van deze service kunt u uw kind helpen om met vertrouwen aan hun hockeyavontuur te beginnen.

Onze begeleiders staan klaar om u te ondersteunen bij de overgang naar hockey. Uw kind krijgt persoonlijk afgestemd advies en een stapsgewijze introductie tot de sport. Door samen te werken leggen we de basis voor een blijvende passie voor hockey.

Schrijf uw kind vandaag nog in voor onze Persoonlijke Hockey Startbegeleiding en geef ze de best mogelijke start in deze dynamische sport. Samen creëren we onvergetelijke ervaringen op het hockeyveld!